X
تبلیغات
پخش زنده جام جهانی

فایل فردا

مرجع دانلود فایل های دانشجویی

طرح توجیهی تولید خیارشور، ترشی و مربا به ظرفیت 1000 تن در سال

خلاصه طرح موضوع طرح تولید خیارشور ، ترشیجات و مربا دستگاه صادره کننده مجوز وزارت صنایع و معادن ظرفیت اسمی تولیدات 1000 تن نوع تولیدات خیارشور ، ترشیجات و مربا تعداد شاغلین 12 نفر سرمایه گذاری کل طرح سرمایه گذاری کل طرح 353192 میلیون ریال سرمایه گذاری ثابت 214190 میلیون ریال سرمایه در گردش 139002 میلیون ریال درآمد سالی
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل pdf
حجم فایل 62 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 16
طرح توجیهی تولید خیارشور، ترشی و مربا به ظرفیت 1000 تن در سال

فروشنده فایل

کد کاربری 15785

مقدمه:

علیرغم نیاز کشور به واردات محصولات کشاورزی، محدودیت دوره برداشت

محصولات کشاورزی و فقدان امکانات کافی در جهت حمل و نقل سریع و

صحیح این محصولات به بازارهای مصرف، موجب از بین رفتن سرمایه های

کشاورزان داخلی و افزایش نرخ واردات فرآورده های کشاورزی به کشور

میگردد. از دیگر سو نیاز به محصولات کشاورزی در تمام فصول، اهمیت

یافتن روشی برای حفظ و نگهداری بلند مدت این محصولات را در چندان

مینماید. صنایع غذایی با ایجاد تغییراتی بر روی ماده خام میتوانند

پاسخگوی هر دوی این مشکلات باشند.

هدف عمده صنایع غذایی بر دو نکته فوق استوار است، یعنی فرآوری مواد

غذایی به گونه ای که بتواند با دارا بودن ماندگاری زیاد ، مانع از فساد این

مواد شده و امکان استفاده از آن را در تمام طول سال فراهم آورد.

این فرآوری به فراخور ماده غذایی مورد نظر میتواند تهیه کنسرو، کنسانتره،

مربا، ترشی، شور و... باشد. ارائه کنندگان این طرح با در نظر داشتن سه

مورد اخیر یعنی تهیه انواع مربا ، ترشی و خیارشور قصد دارند گامی در

جهت پیشبرد صنایع غذایی کشور بردارند.


تاریخ ارسال: جمعه 22 دی 1396 ساعت 15:30 | نویسنده: احمدرضا ملاحسینی | چاپ مطلب
نظرات (0)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.