فایل فردا

مرجع دانلود فایل های دانشجویی

فایل فردا

مرجع دانلود فایل های دانشجویی

مبانی نظری و پیشینه تحقیق خلاقیت ( فصل دوم پایان نامه )

مبانی نظری و پیشینه تحقیق خلاقیت ( فصل دوم پایان نامه )
دسته بندی روانشناسی
بازدید ها 15
فرمت فایل docx
حجم فایل 37 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 19
مبانی نظری و پیشینه تحقیق خلاقیت ( فصل دوم پایان نامه )

فروشنده فایل

کد کاربری 1113
کاربر

مبانی نظری و پیشینه تحقیق خلاقیت ( فصل دوم پایان نامه ) در 19 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

توضیحات: فصل دوم پایان نامه کارشناسی ارشد و دکترا (پیشینه و مبانی نظری پژوهش)

  • همرا با منبع نویسی درون متنی به شیوه APA جهت استفاده فصل دو پایان نامه
  • توضیحات نظری کامل در مورد متغیر
  • پیشینه داخلی و خارجی در مورد متغیر مربوطه و متغیرهای مشابه
  • رفرنس نویسی و پاورقی دقیق و مناسب
  • منبع : دارد (به شیوه APA)
  • نوع فایل: WORD و قابل ویرایش با فرمت doc

قسمتی از مبانی نظری متغیر:

خلاقیت یکی از تظاهرات مهم شناختی است در واقع خلاقیت یکی از 9 مهارتی است که باید در دروان دبستان و راهنمایی پرورش یابد (اسکاچر و همکاران، 2015). مفهوم خلاقیت ، خلاقیت از موضوعاتی است که در باره آن بحث فراوانی شده است،بی آنکه مفهوم آن به درستی روشن شده باشد.کلمه خلاقیت در زمینه های گوناگون و در معانی مختلف به کار برده شده است.تا آنجا که برخی از پژوهشگران آنرا فاقد معنی مشخص و دقیق دانسته اند ، عباراتی نظیر معلم خلاق،دانش آموزان خلاق و مهندس خلاق به فراوان به کار برده می شود ،اما خلاقیت در مورد این افراد معنی یکسانی ندارد .

هر وقت که کلمه خلاقیت را می شنویم بی اراده به یاد کارها و آثار برجسته هنرمندان و دانشمندان نامی می افتیم لیکن واژة خلاقیت در واقع از سا ل ۱۹۵۰ که مفهوم آن در ایالات متحده آمریکا موضوع تحقیقات مهمی قرارگرفت، معمول شد. این کوشش شایان توجه که هدف آن تعمیق مفهوم ابتدایی و رایج خلاقیت بود، به این واژه منزلتی خاص بخشید اما در عین حال توسعة سریع وگستردة کاربرد آن در همة زمینه ها موجب شد که واژة مهم و قابل طرح در تمامی محافل علمی به حساب آید. خلاقیت با عوامل ژنتیک و موروثی ارتباط دارد، اما نمی توان منکر نقش والدین، معلم و محیط آموزشی در فراهم آوردن شرایط بالقوه برای بروز خلاقیت در یادگیری دانش آموزان شد.

باید به خاطر داشته باشیم که همواره لازمه خلاقیت نبوغ نیست هر کس در کارها روزمره خود ممکن است از خود خلاقیت نشان دهد منتهی خلاقیت بعضی بیشتر است و بعضی کمتر است.مثلا کسی که در خانه دستگاهی را که قبلا ندیده است تعمیر می کند یا دانش آموزی که شیوه جدیدی برای درس خواند ابداع می کند و با حرف کمتری نتیجه بهتری بدست می آورد همگی از قدرت خلاقیت خود استفاده کرده اند حتی حیوانات نیز گاه از خود خلاقیت نشان می دهند یعنی به اعمال و ابتکاری دست می زنند که در نتیجه غریزه آنان یافت نمی شود و از حیوانات هم جنس و هم سن آنها دیده نشده است البته باید به خاطر داشت که نبوغ نیز لازمه کارهای بسیار بزرگ است.

خلاقیت موضوع جالب ، قابل توجه و بحث انگیزی است و پرسش های زیادی را مطرح می کند مثلا: در فرهنگ روانشناسی سیلامی خلاقیت، همان تمایل و ذوق به ایجادگری است که در همه افراد و در همه سنین به طور بالقوه موجود است و با محیط اجتماعی، فرهنگی، پیوستگی مستقیم ونزدیک دارد(رابینسون، 2010). در واقع خلاقیت یکی از شاخص های اصلی و پراهمیت در زندگی آدمی محسوب می گردد است.



. Robinson

. Creativity


نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.