فایل فردا

مرجع دانلود فایل های دانشجویی

طرح توجیهی تولید نان فانتزی

خلاصه طرح ایجاد واحد تولیدکننده انواع نان فانتزی شامل باگت ، نان همبرگر، نان ساندویچی ، قابلیت بالای این محصول و راحت در دسترس قرار گرفتن این محصول موضوع طرح تولید نان فانتزی دستگاه صادره کننده مجوز وزارت صنایع و معادن وزارت جهاد کشاورزی ظرفیت اسمی تولیدات 500 تن سالانه نوع تولیدات انواع نان فانتزی تعداد شاغلین 14 نفر مشخصات
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل pdf
حجم فایل 97 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 17
طرح توجیهی تولید نان فانتزی

فروشنده فایل

کد کاربری 15785

مقدمه :

واژه نانوایی در واقع عبارتست از عملیات حرارت دادن فراوردهای خمیری در

یک فر ، ولی چون مراحل متعددی قبل از مرحله حرارت دادن در فر وجود

دارد، واژه نانوایی به تمام علم و تکنولوژی قبل از مرحله حرارت دادن و

همچنین بعداز آن اطلاق می شود.

با توجه به اینکه انواع فرآوردهای نانوایی وجود دارند، درجه بندی آنها

برحسب ضابطه سازی( فرمولاسیون) ، آماده سازی و ویژگیهای محصول

امکان پذیر نمی باشد.از این رو محصولات را براساس روش ورآمدن تقسیم

بندی می کنند. چنین تقسیم بندی را می توان به شرح ذیل انجام داد.

1) کالای ور آمده با مخمر شامل نان و خمیر های شیرین بوده و بوسیله گاز

کربنیک عمل می آیند.

2) کالاهای ور آمده با مواد شمیایی، شامل کیک های لایه ای ، دونات ها و

بیسکویت. ور آمدن این فرآورده ها به کمک گاز کربنیک حاصل از پودرهای

نانوایی و عوامل شیمیای صورت می گیرد.

3) کالاهای ورآمده با هوا،شامل آنژل وکیک های اسفنجی و نان های

فانتزی

4) کالاهای نیمه ورآمده ، شامل خمیر پای و بعضی از کراکرها که در اثر

بخار متساعد شده و گاز ها در طی پخت کمی حالت ورآمدن بوجود

می آید.

در اینجا کالاهای ورآمده با هوا مانند نان فانتزی مورد بررسی قرار می گیرد.


تاریخ ارسال: جمعه 22 دی 1396 ساعت 15:47 | نویسنده: احمدرضا ملاحسینی | چاپ مطلب
نظرات (0)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.